Cizí korporaci Facebook jsme před léty dovolili podnikat na našem území a v našem veřejném prostoru. Je tedy povinna řídit se našimi zákony a zejména respektovat nejvyšší právní dokument našeho státu, ústavu České republiky zaručující všem českým občanům právo na svobodný projev. Tím spíše, hodlá-li u nás i nadále vydělávat na prodeji reklamních a jiných služeb.

Jestliže se Facebook dobrovolně rozhodl českým občanům nabízet možnost vytvářet vlastní osobní a skupinové profily ve veřejném prostoru (tedy na Internetu), neznamená to, že může provádět cenzorní zásahy jejich komunikace na základě vlastních, subjektivních kritérií. Skutečnost, že je soukromou entitou, že tyto služby poskytuje zatím zdarma a servery má umístěny v cizí jurisdikci neznamená, že nemusí dodržovat české zákony.

Co je nebo není nezákonným projevem (nikoliv jen tzv. “závadovým nebo nevhodným” projevem), může v souladu s českým právním řádem posoudit pouze český soud. Jedině ten může v konkrétním případě rozhodnout o omezení svobody projevu nebo o odstranění nějaké informace v českém veřejném prostoru. Tedy žádný vládní eurohujer, žádný škrabálek z Bakalových kvazinovin, žádný lehkoživka ze ziskovky, žádný havloidní usmrkánek ze socfakulty a také žádný pracovník Facebooku, který nastaví parametry blokovacího software pro Českou republiku na základě zákulisních jednání vedoucích pracovníků Facebooku s protistátními probruselskými elementy v české administrativě.

Všichni normální lidé v této zemi vědí, že pravda (či spíše subjektivní popis stavu věcí nejblíže odpovídající objektivní skutečnosti), nemůže být potlačována nekonečně dlouho. Čím více probruselští nenávistníci z řad médií, bavičů a velkoměstské havloidní omladiny kvičí a škodí, tím větší odpor české společnosti vyvolávají a tím rychleji přivolávají neodvratný konec svého výsadního společenského postavení. Organizované udavačství podporované návodnými přednáškami a manuály protistátních ziskových organizací financovaných Sorosem a Bruselem, k likvidaci svobodného projevu v České republice nepovede.

Jednotliví představitelé rady Národní domobrany samozřejmě nijak nevybočují z dlouhé řady českých občanů, kterým xenofilní kreaturky opakovaně nahlašují jejich facebookové příspěvky. Pro ilustraci v komentářích pod tímto příspěvkem zveřejňujeme příspěvek kavárenské nenávistnice, která je jednou z mnoha malých Bretschneiderů stojících za opakovaným nahlašováním zcela zákonných příspěvků zveřejňovaných představitelkou rady Národní domobrany Nelou Liskovou a omezujících tak její právo na svobodný projev.

Jak dlouho ještě budou Západem placení eurofašoidi škodit lidu této země? Máte již svůj vlastní profil na VK? Je vždy dobré mít záložní řešení! Stránky Národní domobrany na alternativní sociální síti VK (vKontakte) najdete zde: https://vk.com/narodnidomobrana, osobní profily představitelů rady Národní domobrany Nely Liskové zde: https://vk.com/id454285706 a pplk. v.z. MUDr. Marka Obrtela zde: https://vk.com/id459617345.

 

Sdílet.

O autorovi

Rada ND

Rada Národní domobrany