Představitelka rady Národní domobrany Nela Lisková se zamýšlí nad zbabělostí našich politiků, kteří nevyužívají svého postavení a vlivu, aby ochránili náš národ a jeho stát.

„Obracejí se na mě politici včetně poslanců a senátorů s pozitivními komentáři, že mám ve všech svých veřejných prohlášení pravdu. Pánové, tak proč ta pravda nezazní také z vašich úst? Kašlu vám na komplimenty, když jste zbabělí a ze své pozice se nestavíte za svůj národ. Nezáleží na politické příslušnosti – já se stavím za všechny slušné lidi, vlastence, kterým není lhostejný osud naší země a především osud našich milovaných dětí.

Naše vláda podporuje ukrofašistickou vládu Porošenka systematickými dodávkami zbraní. A jen v klidu přihlíží, jak jsou na Východě Ukrajiny denně zabíjeni civilisté, děti nevyjímaje. S posvěcením naší vlády se na Ukrajinu z jednoho nejmenovaného závodu na opravu vojenské techniky vyvážejí tanky, které tam procházejí generální opravou. Několik letů největším ukrajinským přepravním letounem Mrija s těmito tanky bylo vypraveno z Mošnovského letiště údajně do Afriky, ale jak se ukázalo, byly určeny a dopraveny na Ukrajinu pro Porošenkovu armádu. Místo pomoci válkou zbídačenému civilnímu obyvatelstvu, podporuje naše vláda ukrofašistický režim. Za vším stojí opět a jen USA a jejich vojenskopolitické zájmy.

Marně přemýšlím nad tím, proč se z členů naší vlády stali jen vystrašení ratlíci a poskoci, kteří poslouchají příkazy USA, EU a frau Merkel. Jak se vám s pocitem, že máte a ještě budete mít na svědomí mnoho lidských životů, žije, vážení ministři, poslanci a vůbec vládo? Protože já osobně bych s tím žít nedokázala. Říká vám ještě vůbec něco pojem lidskost, vlastenectví a slušnost nebo jste už jen živoucími otroky USA s následným úkolem zotročit i nás? „Protektor“ Schapiro ze strachu raději „doporučil“ všem médiím v naši zemi nevysílat projev Vladimíra Putina z OSN. Mimochodem tento projev byl excelentní a neměl konkurenci, stejně tak byl skvělý projev našeho pana prezidenta Miloše Zemana. Ale chápu, že to klukům z US ambasády a expozitury CIA, která je již její součástí, nebylo vhod. Holt pravda a americká vláda jsou dvě naprosto neslučitelné věci. Vše, co se momentálně děje, má svého stvořitele a svůj cíl. A my o tom všem, co si na nás pár samozvaných „vládců” světa vymyslelo, nemáme ani nejmenší tušení. Protože je to zřejmě tak strašné, že by vznikla panika, a to se jim do plánu nehodí. Vše mně jasně do sebe zapadá. Sobotkův absolutní klid a neustálý výsměch nám všem do tváře, jeho jistota, že on bude v bezpečí až to svinstvo, které na nás připravuje vypukne naplno. Proto vláda dělá, že dělá, ale ve skutečnosti nedělá VŮBEC NIC pro zastavení tohoto migračního šílenství! Nechce dělat a jediné, co opravdu udělá, je to, že bude přijímat další stovky a tisíce potenciálních vrahů nás všech, protože toto je zadání ze strany USA. Nezvládli první nápor a už se na nás žene mnohonásobně větší vlna muslimských zabijáků, protože cíl je daný – zničení Evropy a vyhlazení nás, původních obyvatel.

Skupiny muslimských migrantů už působí například v Německu a ve Švédsku obrovské problémy, když znásilňují ženy a dívky. Tito muži jsou ve většině bojovníci IS, kteří se schovávají za migranty. Všichni to vědí, ale nikdo s tím nic nedělá. Čekáme až tento Trójský kůň zaútočí i u nás? Jsem zvědavá, jak se k tomu postaví naše vláda, až dojde k prvním případům těchto zvěrstev v naší zemi – a to, že budou, je jisté. Budou to zametat pod koberec, aby se veřejnost nic nedozvěděla tak, jak se tomu děje v těch zemích, kde se tyto skutky udály? Pochopitelně, že to budou tajit. Tají vše podstatné a v jejich tuposti jim patrně vůbec nedochází, že jsme poměrně inteligentní národ a jsme schopni si informace získat i přes tyto totalitní snahy. Proč se k těmto problémům stavíte, jako kdyby nebyly, Sobotko a spol.? Proč si nevezmete příklad z maďarského premiéra Orbána nebo ze slovenského premiéra Fica? To jsou politici na svém místě, kteří se nebojí postavit za svůj národ a ohradit se proti nesmyslné a zcestné imigrační politice, kterou nám vnucuje EU, respektive USA. Jestli nezačnete jednat vy, může to vzít lid do vlastních rukou a nepomůžou vám ani vaše zastrašovací metody, nevážená vládo. Lidé už jsou vážně znechucení, naštvaní a především odhodlaní chránit svou vlast a své nejbližší, když vy se stavíte proti nám všem a na stranu těch, kteří mají v úmyslu nás masově vyvraždit. A vůbec se tím netají – ba naopak to s výsměchem vůči nám veřejně a v médiích vyřvávají svoje záměry a plány. Vládo, připadáte mně jako smyslů zbavení, protože se zdravým rozumem vaše chování a postoj k této situaci nekoresponduje. Dnes už se politici moc nevraždí, dnes se kupují. Pár návštěv u „Velkého bratra“ a je to v kapse, že? Tak jen abyste si těch peněz, které stejně nejste schopni za svůj život utratit, užili. Když vám stály za tolik lidských životů a zničení naší země.

A na závěr jedna osobní připomínka. Ne vše a ne každý se dá koupit. Pravda – je nás málo, ale jsme.”

 

Sdílet.

O autorovi

admin