Domobranci, členové Národní domobrany ČR,

události dospěly vlivem vlastizrádné politiky zákonodárné, výkonné i justiční moci v naší zemi do stadia, kdy není jiného východiska ze současné katastrofální situace, než vyjádření jasného a srozumitelného stanoviska občanů této země, projev otevřeného odporu proti současnému zkorumpovanému a zaprodanému establishmentu, vydefinování nepodkročitelných požadavků na nápravu zásadních oblastí fungování našeho státu a projev občanské neposlušnosti v případě, že požadavky nebudou akceptovány. Cílem je přinucení současné vlády k odstoupení a její nahrazení nezávislými pronárodními odborníky v jednotlivých sekcích – oblastech – fungování našeho státu.

Po vzoru obřích protestů (nejen) zemědělců v jednotlivých zemích Evropské unie se i naše zemědělská obec rozhodla přejít do protiútoku a otevřeně vyjádřit svůj nesouhlas s politikou EU a naší vlády v oblasti zemědělství, ale také v souvislosti s vražednou a idiotskou agendou Green Dealu, energetickou krizí, uplatňováním diskriminace většiny národa na poli prosazování sociálně-patologických jevů a dalších a dalších otrokářských globalistických praktik, včetně zatahování naší země a jejích občanů do nesmyslných válek za cizí zájmy.

 

Za tímto účelem dojde dne 19.2. k organizovanému masovému protestu – jízdě zemědělské techniky do centra Prahy a blokádě Prahy s předáním požadavků vládě ČR.

 

 

 

zdroj: myzemedelci.cz

Sdílet.

O autorovi

admin