Ve středu 9.6.2021 je opět zařazena na pořad jednání schůze Parlamentu ČR novelizace zákona o veřejném zdraví. Právě zde hodlá vláda schválit zákon o apartheidu, tedy oddělování poslušných od neposlušných, povolných od vzpurných, očkovaných od neočkovaných. Bude zde projednáván zákon o covid pasech, tedy obrazně řečeno zákon o podlidech a nadlidech.

 

A zase se budou rozdávat knížky, takové ty výjezdní doložky, opravňující jet bez problémů do ciziny. Ovšem pod jednou podmínkou. Necháte se očkovat!!!

Ze svého pohledu vnímám své tělo, jako dočasný chrám pro duši a proto se o své tělo patřičně starám. Pravidelné cvičení, pobyt na čerstvém vzduchu, pravidelný přísun vitamínů. V tomto dočasném  tělesném chrámu se má mysl setkává s duší a Logem. Již z tohoto důvodu odmítám očkování experimentální vakcínou s neprověřeným koktejlem prapodivných syntetických chemikálií a uměle obalených spike proteinů…

Od různých “ověřovatelů faktů ” nebo “bojovníků proti dezinformacím“ budete často poslouchat dvě věci.

První z nich je, že mRNA vakcína nemění genetiku člověka, protože se nezapisuje do lidského DNA. Nejnovější výzkumy však ukázaly, že pomocí enzymů “reverzní transkriptázy” to možné je. Pokud k tomu dojde, stane se očkovací látka  mRNA trvalou součástí vašeho genomu a tělo pak může produkovat hrotové proteiny teoreticky i celý zbytek vašeho života. Dokonce se tyto geny mohou přenést i na vaše potomstvo.

Druhou věcí, se kterou tito propagandisticky “ověřovatelé faktů” často manipulují, je tvrzení, že mRNA v těle vydrží jen pár dní, a pak ji tělo rozloží, takže nelze hovořit o jejím dlouhodobém nebo trvalém působení. To by však platilo pro klasickou mRNA, která je poměrně nestabilní a tělo ji relativně rychle rozkládá. Avšak mRNA nacházející se ve vakcínách je syntetická a (jak potvrdil i bývalý hlavní vědec Pfizeru Dr. Yeadon) byla speciálně upravována tak, aby byla trvanlivější. Jak moc trvanlivější? To se bohužel dosud přesně neví.

Víme již o nové studii a informacích z Japonska prokazující, že spike protein, který tělo produkuje po covid injekcích, je jako takový toxický, dostává se do krevního oběhu a akumuluje se v některých orgánech, a nejvíce ve vaječnících u žen.

Dr. Tenpenny podrobně a srozumitelně vysvětluje fungování mRNA vakcín proti covidu a poukazuje na zásadní rizika a nebezpečí s jejich užíváním. Poslechněte si tohle zásadní video, které sdílejte i s těmi, kteří toho o vakcíně proti covidu moc neví. Video jsem měl možnost vidět již v březnu, ale nové výzkumy doložily oprávněnost prezentovaných skutečností. Ukazuje se, že Dr. Tenpenny měla pravdu a stojí zato vidět video znovu.

 

 

 

Autor: Emil Kalabus

 

 

Sdílet.

O autorovi

admin