Přetiskujeme redakčně upravený (krácený) článek ze serveru Rukojmí.cz, ve kterém se představitelka rady Národní domobrany Nela Lisková se zamýšlí nad cílenými útoky systému na archetypální roli mužů a žen ve společnosti, konkrétně v politice.

„Sleduji pozorně politickou scénu a zaujala mne v posledním roce zejména ta ženská část. Osobně nezastávám postoje feministek a jsem v tomto směru zcela odlišného názoru, tedy shledávám za nezbytné vyváženost a rovnováhu tak, jak je to v přírodě přirozené.

Takže – pokud mi muž podrží dveře, nabídne pomoc nebo zalichotí, vnímám to na rozdíl od feministek, jako zpříjemnění života, nikoli jako urážku nebo sexuální harašení. Proto si zejména v posledních letech kladu otázku, kam zmizely ženy, tedy ty v pravém slova smyslu a muži, tedy ti plní testosteronu a s jiskrou v oku?

Nabízí se jednoduchá odpověď. S ohledem na to, kam naše země díky naši prozápadně orientované vládě spěje a zejména jaké hodnoty jsou většinové společnosti násilně a podprahově všemi dostupnými prostředky vnucovány, se z žen staly (tedy minimálně z těch na naši politické scéně neatraktivních), bezpohlavní monstra a z mužů politiků zženštilí a těžce definovatelní ochablí hermafroditi, tedy až na pár výjimek.

Jestliže vláda zastává ryze zájmy cizích mocností a potlačuje identitu vlastního národa, nemohlo to ani jinak, než totálním chaosem, dopadnout. Zatím co v Rusku je sociální politika nakloněna mladým heterosexuálním párům, aby jim stát umožnil mít děti a usnadnil vstup do rodinného života, v naší zemi se vedou boje ze strany neziskových organizací za plné podpory naší převážně 4% vlády za práva homosexuálů a za adopci dětí homosexuálními páry. Jedním slovem tragédie.

V čele průvodu Prague Pride vidíme ministra války a hlouposti Stropnického s jeho od přírody blond ženou, která se veřejně vyjadřuje na podporu homosexuálů a muslimských imigrantů znásilňujících bílé ženy v Evropě a toto omluví vyjádřením, že holt mají kluci pudy, tak, abychom to my bílé holky nebraly až tak osobně. Jasně, vždyť paní Žilková, jak se vyjádřila, by v pokojíčku pár černoušků uvítala a že jsou to nakažení, smrdutí a nevzdělaní primitivové a násilníci, to už shledává jen jako nepodstatný detail. Takto se vyjadřuje žena, která má sama dcery. Nepochopitelné.

Další výkvět “žen” političek, je madam Langšádlová, pro kterou je jediným řešením napjaté situace s Ruskem nukleární válka, která dle jejího vyjádření vyřeší vše. To má pravdu, vyřeší a nebude vítěze. Ministryně školství Valachová se prostřednictvím neziskovek a výhrůžkami sociálkou neposlušným rodičům – tedy těm, kteří naplno využívají svou mozkovou kapacitu – snaží ovlivňovat myšlení a vzdělanost našich dětí, což je zločin nejvyšší. Protože o tom jak si vychováme vlastní děti a jaké hodnoty budou zastávat, si v plném rozsahu rozhodujeme jen my, rodiče. Nikoli hloupá proamerická nána, která se formou nesmyslné inkluze, která nemá za cíl nic jiného, než snížit úroveň školství, aby i primitivní, negramotný, muslimský imigrant “stíhal”, snaží našim dětem vymývat mozky záměrným překrucováním dějin, informací a potlačováním vlastní přirozenosti.

Takže máme tolerovat lži, polopravdy a potlačování všeho, co je pro náš národ identické a s úsměvem na tváři přijmout fakt, že z našich dětí jednou nevyrostou vyrovnané osobnosti se smyslem pro priority, ale ufňukané, nerozhodné a vystrašené trosky, které budou ze strachu o vlastní existenci poslušně snášet všechna příkoří a úchylárny psychicky nemocných vládních činitelů a úředníků tak, aby byl plněn plán NWO a elity si mohly mnout ruce nad tím, jak jim vše vychází.

Toto opravdu dopustíme? Protože přesně toto je obraz naši politické scény a obávám se, že bude hůř. Tedy v případě, že náš národ svůj laxní postoj nezmění. Marně si pokládám otázku, co tyto ženy mají společného se ženami a nenapadá mě jediná věc. Protože žena, potažmo matka, by měla oplývat inteligencí, empatií a smyslem pro priority. K tomu jsme předurčeny a tak je to přirozené. Nikoli zlobou, nenávistí a hloupostí, jak nám to “dámy” političky předvádějí.“

Sdílet.

O autorovi

admin