Infocentrum Národní domobrany informuje o jedné lukrativní letní nabídce.

Ne, že bychom neměli dost jiné práce, ale o tohle se s vámi prostě podělit musíme. Teploty jsou stále vysoké a nejedna hlava notně zapařená. Kromě metrosexuálních spratků z mainstreamuových médií, kteří v lodičkách poskakují po lesích a pronásledují naše domobrance (a rovněž mimo znuzené pracovníky tajných služeb, kteří nás zatím naoko sledují, ale přitom již toužebně očekávají politický pokyn k nemilosrdnému rozprášení bezpohlavních oblud ze skutečně extrémistických, zahraničím financovaných “ne”ziskovek usilujících o společenskou destabilizaci a definitivní likvidaci našeho státního útvaru), se objevují další vážní zájemci o kádry naší nezávislé iniciativy.

Představitelka rady Národní domobrany Nela Lisková byla totiž telefonicky oslovena čarodějnicí 1. stupně Strakovou z nejmenované organizace feministek existující díky potu a mozolům mlčící většiny, aby vystoupila na feministickém sletu, který má být zanedlouho uspořádán.

Straková totiž zahlédla Neliinu nedávno publikovanou fotografii v uniformě a celkem správně usoudila, že Nela je připravena k boji. Rozhodla se ji tedy získat pro myšlenku genderového džihádu, který tuzemské Baby Jagy již dávno předávno vyhlásily všem (naštěstí pro ně dosud neorganizovaným) příslušníkům opačného pohlaví.

Roztržitá Straková však svým drápem v Neliiných veřejných prohlášeních listovala příliš rychle a nepostřehla, že představitelka rady Národní domobrany je již dávno beznadějně zapletena do osidel genderových stereotypů a tím pádem naprosto nepoužitelná pro jakoukoliv kníratou revoluci. A tak byla logicky překvapena, když heterosexuální a šťastně vdaná Nela její lukrativní nabídku se smíchem odmítla a ještě se jí dotázala, ke kterému pohlaví vlastně patří. Taková troufalost! Odmítnout pochvalné mručení několika set fúrií rozkydlých v konferenčním sále, vzdát se vlastní kanceláře na kuří noze s deviantním asistentem a především vlastního koštěte, u kterého není třeba vykazovat knihu letů, to v dnešní době vyžaduje skutečně hodně stabilizovanou ženskou osobnost!

Ne, nežertujeme. Výše popsané se opravdu stalo. A my si klademe otázku: Kdo proti tvrdě pracujícím mužům neustále poštvává ty nebohé ženy s pološíleným výrazem v očích? Je snad celkem jasné, že jejich technologicky vyspělé dopravní prostředky, které ještě nikdo nikde neviděl tankovat a díky kterým se zjevují i tam, kde je vůbec nikdo nečeká, musí někdo financovat. Obdivovatelky přiblblého amerického Halloweenu, podobně jako jejich ideoví souputníci ze Skřeta v tísni, přece nemají žádné vlastní zdroje. Že by i v této věci tahal za nitky všudypřítomný žábák George? Nebo snad severské trolí fondy? U všech netopýrů a ropuch!

Doufáme, že alespoň některé tuzemské feministky (ideálně ty nejzuřivější) nakonec prozřou a v hodině dvanácté ve vlastním zájmu posílí první linie Národní domobrany a všem nepřátelům naší domoviny předvedou vskutku pekelný rej. Pokud totiž nepřiloží ruku k dílu a uspěje ten druhý džihád, téměř jistě a okamžitě jim nastanou opravdu krušné časy.

A nyní vážněji. Národní domobrana je konstruktivní, tvořivou a pozitivní silou. Proto si také klade řečnickou otázku, zda vůbec a jak bude možné výše zmíněné nešťastné dotační a grantové duše znovu zapojit do normální společnosti tak, aby byly skutečně prospěšné a potřebné, aby byly znovu žádány, milovány a respektovány jako partnerky, manželky a matky, které budeme ctít a chránit a pro které – slovy Jaroslava Vrchlického – půjdeme světa kraj.

Co si o tom myslíte vy? Napište nám do komentářů na Facebook!

Sdílet.

O autorovi

admin