V neděli 23.4.2017 od 13.40 hod. se uskuteční v rámci Řípské pouti v obci Krabčice koncert Tomáše Ortela, určený všem vlastencům, kterým záleží na naší zemi.

Na základě zkušenosti z koncertu v Cítově, kde byli domobranci ze středočeského a pražského regionu fantasticky přijati návštěvníky koncertu i samotným Tomášem a skupinou Ortel, dovolujeme si Vás všechny pozvat také na tento koncert – ať už jste z českých krajů, z Moravy nebo ze Slezska.

Shromáždění účastníků z řad Národní domobrany je ve 12:15 před pokladnami. Vzdálenost od pokladen k podiu na úpatí Řípu je cca 1,6 km – předpokládaný společný odchod je cca ve 12:30.

Pokud se koncertu zúčastníte, doporučujeme uniformy nebo alespoň na oděvu viditelně umístěné označení Národní domobrany.

Využijte tuto příležitost a vezměte s sebou také svoje rodiny – pobavíte se a přispějete tím také k propagaci a zviditelnění Národní domobrany. Prapory Národní domobrany a české státní vlajky a zemské vlajky jsou vítány, z bezpečnostních důvodů pouze bez tyčí.

Po koncertě skupiny ORTEL bude následovat VLASTENECKÝ POCHOD NA ŘÍP.

Srdečně zve Rada Národní domobrany

Sdílet.

O autorovi

Rada ND

Rada Národní domobrany