Národní domobrana začala intenzivně spolupracovat s iniciativou Kulový blesk a dobře ví proč. Dlouhou dobu upozorňujeme na zákeřnost a temné pozadí celé slavné “pandemie” COVID-19 a na likvidační účel vakcinace obyvatelstva (ať už těch, kteří se očkovat dají, jakož i těch, kteří se očkovat nedají, neboť budou tvrdě sankcionováni, ale je to stále lepší, než být trvale poškozen vakcínou, o jejichž původu chceme dlouhodobě informovat).

 

Kulový blesk připravil nyní video, ze kterého mrazí, ale zároveň je to životně důležité video pro každého, kdo se nechce stát obětí mašinérie “deep state”. Té mašinérie, která se nyní zoufale snaží odstranit i legitimně zvoleného prezidenta Spojených států – Donalda Trumpa, té mašinérie, která připravuje obzvláště rafinovaným způsobem také 3. světovou válku mezi mocnostmi a nové dělení světa (protože jí také mnoho na výběr nezbývá)….

 

Podívejte se na video a vyvoďte si z toho sami pro sebe závěry….

 

Národní domobrana bude platformou, hájící i oběti očkovací mašinérie a případně přesahu konfliktu a jeho dopadů na naše území, bez vás to však nedokáže.

 

Vstupte do jejích řad a připravme se společně!!!

 

Celý článek:

Co vám Babiš, Blatný, Rážová a BIS tají?

 

Video:

 

 

Zdroj: https://www.otevrisvoumysl.cz/co-vam-babis-blatny-razova-a-bis-taji/

 

 

Sdílet.

O autorovi

admin