Bohužel je to tak. Neschopnost jakékoliv akce a epidemie blbých keců od eurohujerů. Dokáží jen kritizovat, ale skutek utek. Že páni novináři, že páni Jakubové Jandové a zástupci Evropské komise.

Všimli jste si, jak dáma Ursula von der Leyen, předsedkyně Evropské komise, měla nejprve strach o trhy, ale o nakažené lidi ji vůbec nešlo?
Kritik všeho ruského a čínského, napsal na sociální sítě: „Prezident České republiky není jen vlastizrádce pracující pro Rusko a pro Čínu, ale také sračka, co se v době největší národní krize za generace někde schovává. Ale možná je to tak lepší, nikdo na ty jeho kecy a lži není zvědavý,“ podotkl zástupce spolku Evropské hodnoty Jakub Janda.
Podle předsedy hnutí Trikolóra Václav Klause mladšího je Evropská unie v kómatu. Žvatlání a výzvy bruselských eurokratů už nikdo nebere vážně: “Každý vidí, že tváří v tvář hrozbě nedělali nic. Že veškerá zodpovědnost leží na národních vládách, které se chovají zcela národně – Češi chrání Čechy, Poláci Poláky … EU je v kómatu – nedovolme nějaké zombie zmrtvýchvstání,“ dodal.
Nemám rád pana ministra vnitra Jana Hamáčka, ale tentokrát u mne zabodoval a vede si dobře. Palec nahoru. Nehodil do toho všeho vidle, ale naopak. O víkendu na Twitteru uvedl, že má nasmlouvanou dodávku 1,1 milionů respirátorů i 5 milionů respirátorů z Číny.

Vnitro podepsalo v Číně smlouvu na dodávky desítek milionů roušek a milionů respirátorů pro boj s koronavirem.

Zdravotnický materiál začnou od úterý přivážet letadla společnosti Smartwings. Při jednání asistovala Česko-čínská komora vzájemné spolupráce.
Ano pane Jakube Jando, konečně si račte všimnout, že vámi tolik nenáviděná Čína se dokázala o své obyvatele postarat a dokáže pomoci prakticky celému světu. Co dokázala EU a vaše Evropské hodnoty, kromě kritizování, žvanění a rozsévání nenávisti?
 Mnozí lidé jsou v šoku, ale jak komentuje pan Zbořil: „Šok, nešok, je to tak a vojensky organizované akce jsou v případech mimořádných situací nejefektivnější.“
Mnozí z nás jsou zdravotníci a jsme v první linii, nejsme zvědaví na plané tlachání. My musíme opravdu pracovat a to mnohdy v samotném epicentru nákazy.
Podle odbornice není zmíněný koronavirus přírodního původu.
Co je koronavirus? Kde se vzala epidemie COVID- 19? Pochází z čínské laboratoře?
Autor: Emil KALABUS
Publikováno s vědomím a souhlasem autora.
Sdílet.

O autorovi

admin