1) Vyplňte Kontaktní formulář domobrance a vyčkejte na propojení! Formulář najdete na www.narodnidomobrana.cz/stat-se-domobrancem. Každého 1. dne v měsíci Vám pošleme aktuální kontaktní seznam domobranců ve Vaší obci nebo oblasti. Zkontaktujte se s nimi a zformujte novou skupinu Národní domobrany!

2) Sami oslovte kamarády nebo sousedy a zformujte novou skupinu Národní domobrany! Na www.narodnidomobrana.cz/stat-se-domobrancem následně všichni vyplňte Kontaktní formulář domobrance a poté i Kontaktní formulář skupiny, který najdete v e-mailu zasílaném všem domobrancům každého 1. dne v měsíci. Tento způsob Vašeho zapojení oceňujeme nejvíce!

3) Zkontaktujte existující skupinu Národní domobrany a zjistěte, zda-li Vás přijme! Skupinu ve Vaší obci nebo oblasti oslovte prostřednictvím Mapy Národní domobrany na www.goo.gl/eI0MeX. Pokud ve Vaší obci nebo oblasti skupina žádná skupina nepůsobí nebo má-li plný doporučený stav (10 domobranců), postupujte podle bodů 1 a 2, případně 4 a 5 a nebo se zkuste obrátit na příslušnou územní radu (je-li už ustanovena), informace o které najdete v sekci www.narodnidomobrana.cz/o-nas/struktury-narodni-domobrany.

4) Jste-li spolkem nebo org. jednotkou jiné organizace, staňte se i naší skupinou! Pokud jste členy spolku, formální nebo neformální zájmové organizace (např. klubem vojenské historie, airsoftovým klubem, kynologickým spolkem, sportovním klubem, apod.), domluvte se navzájem a souběžně působte jako sehraná skupina Národní domobrany! Postupujte podle bodu 2.

5) Nemáte čas, necítíte se fyzicky fit nebo máte pocit, že jste příliš staří? Podpořte tedy ušlechtilou myšlenku domobranectví a rozvoj Národní domobrany alespoň libovolným finančním darem převedeným na účet č. 274733914/0300 vedený u Poštovní spořitelny a sdílejte naše informace Vašim přátelům a známým!

Při své činnosti domobrance (individuálního nebo ve skupině) se můžete inspirovat doporučeními zveřejněnými v Minipříručce domobrance , kterou najdete na www.narodnidomobrana.cz/miniprirucka.

NENÍ AKTUÁLNÍ

Sdílet.

O autorovi

admin