Přispějte na rozvoj NÁRODNÍ DOMOBRANY!

Podpořte libovolným finančním darem rozvoj ušlechtilé myšlenky domobranectví, nezávislou, veřejně apolitickou a nadstranickou iniciativu občanů Národní domobrana!

Ptáte se nás, jak konkrétně můžete Národní domobraně a obecně myšlence domobranectví pomoci. Nejvíce pomůžete, stanete-li se domobrancem! Vaše pomoc však může mít i podobu libovolného finančního daru převedeného na účet č. 274733914/0300 vedený u Poštovní spořitelny.

Tento účet je z právních a daňových důvodů veden na jméno pplk. v.z. MUDr. Marka Obrtela, čestného muže a vlastence. Detailní přehled o pohybech na něm mají všichni představitelé Rady Národní domobrany. Tento účet je používán VÝHRADNĚ na úhradu výdajů souvisejících s veřejnou propagací či chodem Národní domobrany, nezávislé, veřejně apolitické a nadstranické iniciativy občanů. Každého čtvrt roku zveřejňujeme anonymizované přehledy příjmů a výdajů, aby naši dárci a široká veřejnost měli přehled o tom, kolik prostředků a za jakým účelem bylo vynaloženo. Účet je profesionálně spravován subjektem zabývajícím se vedením účetnictví a daňového poradenství. Příjmy z tohoto účtu jsou řádně zdaněny dle zákona.

Předem děkujeme všem domobrancům a příznivcům Národní domobrany z řad veřejnosti za podporu! NÁROD SOBĚ!

Sdílet.

O autorovi

admin