Představitel rady Národní domobrany František Krejča komentuje poslední řádění islamistických hrdlořezů ve Velké Británii a počínání vlastizrádného, kolaborantského a prolhaného establishmentu, který je plně zodpovědný za bezpečnostní situaci, do níž se celá Evropa dostala.

„V těchto dnech provedli v Londýně islamisté další teroristický útok na civilní obyvatelstvo, zabili sedm lidí a na padesát jich zranili. Učinili tak za použití automobilu a nožů, takže každý soudný člověk jistě musí uznat oprávněnost snahy Evropské Komise odzbrojit Evropany, zbavit je legálně držených střelných zbraní a zabránit tak jejich zneužití k teroristickým útokům. A soudný člověk také bezesporu ocení rychlou a efektivní reakci politiků! Britská premiérka útok odsoudila a rázně vyzvala k důsledné kontrole internetu! Evropští politici „jsou v duchu s rodinami obětí.“ A naši politici!? Ti se nebáli pokročit ještě o kousek dál a s přímočarostí a otevřeností jim vlastní nám sdělují, že – „Jsme ve válce!“

 

Ale nikdo neřekl, že je potřeba okamžitě zastavit migraci! Už teď si naopak můžeme být jisti, že evropští politici a mainstream nás ubezpečí, že nejlepší ba dokonce ten jediný způsob, jak těmto „nehodám“ zabránit, je – odhodlaně, statečně, s láskou v srdci a s důvěrou v moudrost politiků čelit nenávisti a extremismu, čímž ovšem bude stejně jako kdykoli předtím míněna nenávist extremistů, odpůrců migrace, nácků, rasistů a xenofobních fašounů. Určitě k tomu ještě přibudou výkřiky typu – Více Evropy! – což do hovorové češtiny přeloženo znamená – Více migrantů do Evropy! Klidně jich přijměme milion! Bez migrantů se naše ekonomika neobejde! – popřípadě cokoli dalšího v tomto duchu.

Nad tím vším se pak jako růžový obláček na jitřní obloze vznáší slova – Evropa zahyne bez trvalé migrace – což je výrok švédské sionistky, manželky stockholmského rabína, aktivistky Barbary Lerner Spectre; výrok je vlastně objasněním toho, proč hlavními podporovateli migračního přílivu do Evropy jsou především politici a další VIP, pevně zakomponovaní do sionisticko zednářských struktur.

Posuzovat výroky politiků evropských je zbytečné; jim na našem hodnocení nezáleží a obyvatelé evropských zemí budou možná schopni svoje stanovisko zaujmout sami. Hodnotit ale můžeme výroky českých politiků, kteří jsou námi voleni, aby pečovali o zájmy naší země a naší společnosti. A tady můžeme říci jediné – Jsme ve válce? Jak to, že nám naši politici také neřeknou, čí zásluhou v té válce jsme?! Vždyť to oni sem tahají ty, kteří nám válku přinášejí! A co se děje v západní Evropě, může se brzy dít také u nás! Už teď je „národních hostů“ v našich městech plno, ačkoli prý tady nikdo není a nikdo z nich k nám vlastně nechce.

Jak je možné, že naši politici na mezinárodním fóru neukazují na opravdové původce křivd páchaných na národech Afriky a Asie? Na skutečné viníky válek v těchto zemích? Na ty, kteří na chaosu, krizích a utrpení lidí vydělávají!? Nikdo z našich politiků ve volbách nedostal hlasy za to, že by slibovat migrační příval. Jak je tedy možné, že nám teď do naší země vnucují ilegální migranty, financují demagogy z neziskovek, kteří všemožně migraci otevírají dveře a nám vyhrožují a zastrašují, když se tomu bráníme!? Podle nich je proces integrace migrantů v západních zemích úspěšný a občasné projevy agrese většinou s migrací nemají žádnou souvislost. Ale skutečnost je jiná. Tragické události, stejné jako byla ta v Londýně, jsou v přímé souvislosti s celkovou mezinárodní situací, s hrozbou krize, války a s migrační tsunami, která směřuje i k nám.

Co znamenají výkřiky našich politiků, neziskovkářů a mainstreamu o nenávistném antiislamismu, extremismu, neonacismu a neofašismu, xenofobii, o zatuchlém čecháčkovství? O evropské solidaritě, o mezinárodních smlouvách a „nezrušitelných“ závazcích, o naší morální povinnosti?! Je zde mnoho věcí podivných a těžko zodpověditelných. Ale na otázku – Jak dlouho nás budou takhle obelhávat? – je odpověď snadná. Budou to dělat tak dlouho, dokud jim to dovolíme! Což znamená, že asi ještě hodně dlouho, protože naše společnost je dílem netečná a dílem ustrašeně zalezlá. Výjimek je poskrovnu.

Dne 17. listopadu 2016 spolupořádala v Praze Národní domobrana průvod vlasteneckých skupin, Mezi účastníky byla mladičká dívka, která opakovaně volala jediné heslo – Láska k vlasti není zločin! A je na místě otázka – Jak to, že takové heslo nešíří ve společnosti mainstream a politický establishment, ale že zní z úst dívky v alternativním průvodu vlasteneckých sil? A jak to, že stejně jako tomu bylo v dobách totality a okupace, je tato pravda vlastně pronášena současnému vládnoucímu režimu navzdory!?

Naši politici jsou nadmíru štědře placeni z našich daní, ale našim zájmům neslouží! Není pro ně myslitelné dát najevo před západoevropskými lídry, že záleží především na téhle zemi a na jejích obyvatelích. Jsou to vskutku slouhové a lokajové elit a vlastenectví se mezi nimi nenosí. Při úvahách o naší politické scéně, úloze politiků v demokratické společnosti a stavu naší společnosti v současné době, je třeba vzdát té mladičké dívce hlubokou úctu a našim politikům říci jediné: Vy vlastizrádná, kolaborantská a prolhaná sebranko, drtivá většina z vás nesahá ani po kotníky lidem jako je tahle dívka! Říkáte, že jsme „ve válce“!? Ano, jsme; a je to také vaše zásluha!“

Sdílet.

O autorovi

František Krejča