Představitel rady Národní domobrany František Krejča upozorňuje na to, že kvazielitami řízená a podporovaná migrace s sebou nese mimořádná zdravotní rizika, která mohou postihnout každého z nás a že vinou evropských vlád jsou porušovány nejzákladnější zdravotnické principy dané zákonem!

„Všichni si pamatujeme, jak nás sdělovací prostředky zhruba od roku 2000 každý den informovaly o řádění nebezpečných nemocí ve světě, o hrozbách epidemií a příchodu tragédií katastrofických rozměrů. Vymře lidstvo na pandemii takovou či onakou, zahubí nás zákeřný virus ten či onen? Tak se tázala média a barvitě líčila heroický boj farmaceutických koncernů s chřipkami prasečími, ptačími, nilskými, post–španělskými i dalšími! A což souboj západních zpravodajských služeb se zběsilým úsilím teroristů získat smrtelně nebezpečné zárodky z tělesných ostatků obětí španělské chřipky!? Kutání teroristů v ruské tundře za polárním kruhem, kam byly milióny těl zesnulých v době těsně po první světové válce odváženy do hromadných hrobů!? To teprve byl ten pravý dechberoucí příběh! Jestli to ovšem někomu připadá jako pitomost, tak má naprostou pravdu, ale tyhle články jsou reálné, byly cca před deseti lety přebírány českým tiskem a jsou k dohledání.

Elity tenkrát nepochybovaly o tom, že to veřejnost v Evropě a Americe „sežere“; vždyť to byla stories jako pro Hollywood a možná to opravdu scénáristé z Hollywoodu pomáhali vymýšlet. Ale ukázalo se, že lidé přeci jen nemají mozky ještě dostatečně vymyté a pořád se nějací šťouralové ptali, jak to, že se o tom od konce epidemie vůbec nevědělo; a jak to, že se teprve teď píše o transportech miliónů nebožtíků do Ruska rozvráceného občanskou válkou; a jak vůbec tehdy bylo technicky možné zajistit kopání tak obrovského počtu masových hrobů ve věčně zmrzlé půdě ruské tundry? Takže celá tahle senzace posléze vyšuměla do ztracena. Ovšem vybíjení miliónových porcí drůbeže a statisíců dobytka a vepřů bylo reálné, ukazovat se dalo a české televize mohly sugerovat naší veřejnosti ty správné pocity – „Máme strach, máme strach“! Postupně vyšlo najevo, že hlavním důvodem popisu hrůz pandemií jsou finanční zájmy nadnárodních farmaceutických korporací.

Škoda, že média – především ta naše – nepokračují ve varování před epidemiemi také dnes, kdy opravdu je na místě mít oprávněné obavy z možných zdravotních problémů mimořádného rozsahu. Škoda, že o tom naši „hlídací psi demokracie“ důrazně nepřesvědčují české politické kruhy. Důvod k tomu tentokrát je! Migrační invaze, uměle vyvolaná, cílená a řízená, přináší kromě jiného také rizika nemocí, které už byly v Evropě dávno vymýceny a nebo které tady nikdy nebyly a organismus evropského obyvatelstva nemá proti nim v sobě obranné látky. Zkušenosti ze zahraničí ovšem hovoří jasně.

V těchto dnech dostatečně varoval dokonce i německý tisk (FAZ) a to už je skutečně co říci! – “Přícházející migranti do Německa opět přinášejí takové nemoci, které zde už mnoho let nebyly. Stejně jako přinášejí nárůst trestných činů a stejně jako přinášejí postoje vůči ženám, které nejsou slučitelné s moderními evropskými hodnotami, tak přináší více než jeden a půl milionu migrantů, kteří loni přišli do Německa, také zárodky nemocí doposud v Evropě neznámých.“

Když odhlédneme od rizika nemocí problematických, ale léčitelných, stále zde zůstává naprosto zásadní nebezpečí nemocí těžko vyléčitelných nebo dokonce nevyléčitelných a smrtelných. Mimo nemocí neznámých a exotických se v Evropě opět objevila kupříkladu tuberkulóza – a šíří se. Migranti se pohybují po Evropě a nikdo nezaručí jejich důkladné lékařské vyšetření; vždyť se jich od loňského roku postrádá údajně mnoho desítek tisíc! Migrace s sebou nese mimořádná zdravotní rizika, která mohou postihnout každého z nás! A jaká je obrana proti nim?! Vinou evropských vlád jsou porušovány nejzákladnější zdravotnické principy dané zákonem!

Náš stát vyhrožuje rodičům, když odmítají nechat očkovat svoje děti v rámci stávajícího systému, ačkoli působí tolik neštěstí a postižení s trvalými následky a mnohdy také úmrtí. My všichni jsme přeci očkováni, ale od doby pádu minulého režimu a odstranění zbytečně dalekého odstupu od moci nadnárodních farmaceutických korporací se očkování novorozenců stalo sázkou do loterie. Případů poškození je neúměrně mnoho a jejich počet narůstá. Ale to státní moci nevadí a očkování dětí musí být, i když stát převzít zodpovědnost za rizika odmítá.

Ovšem v případě migrantů je všechno jinak. Vždy tomu tak bylo, že migrační vlny s sebou nesly také nemoci. Vždyť často i turisté přinesli z exotických zemí nemoci, které u nás nejsou běžné. Tyto jednotlivé případy je zdravotnický systém schopen řešit. Ale migrační invaze s její nepřehledností, masovostí a chaotičností představuje extrémní tlak na systém zdravotnické péče, pokud ovšem je snaha rizika podchytit. Ale to není jisté a veřejnost není vůbec o tomto problému informována. Proč to nevadí, proč se o tom nemluví a nepíše? Proto se na to musíme politiků ptát sami. Vyžadujme od nich odpověď na otázku – Proč se nemluví o tom, jak je zajištěna eliminace zdravotních rizik, která s sebou migrační vlna nese?

Máme plné právo ptát se na to a mluvit o tom. Nic rasistického či xenofobního to není! Migranti tu prý nejsou, ale potkáváme je denně, jsou ve všech městech a je jich tu stále víc. Stále častěji přecházejí hranice a my nevíme, zda se vracejí nebo tu někde zůstávají. Pokud nám režim tvrdí, že tu nejsou, znamená to, že ti, kteří tu jsou a které potkáváme, jsou zde ilegálně a tedy bez lékařských vyšetření?! Z historie jsou známé případy, kdy migranti přinesli patogeny, které vyhubily celé národy. To víme. A není potřeba, abychom také my skončili jako Indiáni v Americe, které bílí osadníci vyhladili nákazou neštovic.”

Sdílet.

O autorovi

František Krejča