Historik, politolog a novinář zabývající se především mezinárodními vztahy a geopolitikou Sergej Latyšev si všímá, že v USA se schyluje k volebnímu rozuzlení, ale bohužel ne tak, jak by si mnozí ultralevicově smýšlející politici a voliči pana Bidena přáli.

 

Sidney Powellová ctihodná právnička, která se stala terčem bezprecedentních útoků a výhrůžek ze strany globalistů a jimi využívaných levicových extrémistů, už veřejně oznámila, že má pro svá obvinění ohledně volebních podvodů dostatek důkazů. Žaloba bude podána tento týden k Federálnímu soudu, protože problém se týká celé země.

 

Odhalení neohrožené Powellové slibuje naprostý šok, který jedním rázem stvrdí Trumpovo vítězství, což by mohlo znamenat, že veškerá další práce na prokazování volebních machinací Demokratů nebude ani potřeba. Všechno je natolik závažné, že Powellová dokonce raději opustila Trumpův tým právníků, aby nevystavila prezidenta hrozbě atentátu, až se prokáže, co všechno se proti prezidentovi spiklo – CIA a řada západních spojenců USA, včetně jejich zpravodajských služeb atd.

 

Sidney Powellová, se zaměřila na odhalení podvodného systému elektronického hlasování „Dominion“ použitého při volbách téměř ve třiceti státech USA. Tento „divotvorný systém“, jak píše Latyšev, vyvinuli přátelé „filantropa“ George Sorose, aby ve volbách vítězili jeho favorité.

Advokátka sdělila, že se rozhodla vytrvat až do konce a v případě nutnosti i položit svůj život za demokracii a republiku, kterou zevnitř rozvracejí levičáci a zvenčí zahraniční aktéři s pochybnou reputací.

Aby toho nebylo málo, advokátka a bývalá státní prokurátorka Sidney Powellová zveřejnila souběžně žalobu, která bude podána k americkému okresnímu soudu města Atlanta ve státě Georgie.

Žaloba je vedena proti guvernérovi státu Georgie Brianu Kempovi, státnímu tajemníkovi Bradu Raffenspergerovi a dalším volebním úředníkům. Žaloba je obviňuje ze spiknutí „nelegální a podvodné manipulace s počtem hlasů, za účelem zajištění zvolení Joea Bidena prezidentem USA“.

 

Národní domobrana dne 9. 11. 2020 v době, kdy všichni adorovali a oslavovali vítězství pana Bidena, jako jediní poblahopřáli k legitimnímu znovuzvolení Donaldu Trumpovi. Samozřejmě nešlo o recesi.

Národní domobrana již v tento den předjímala logické vyústění událostí, které se v těchto dnech osudově naplňují.

 

Před čtyřmi lety se naše zraky upíraly k jeho jménu v souvislosti se soubojem Donalda Trumpa s Hillary Clinton, představitelkou „globalistických bažin“ a po jeho vítězství jsme očekávali velké změny. Ty jaksi nepřicházely a nebo, řekněme, přicházely velmi pomalu, což mohlo rezultovat v určité zklamání. Teprve během čtyř let trvání jeho administrativy jsme si uvědomili, jak nesmírně těžké a pro běžného člověka skoro nemožné, je porazit „Deep State“ v celém jeho rozsahu a se všemi riziky, která taková snaha představuje. Donaldu Trumpovi se to dařilo, i když to „navenek“ nebylo ještě tolik vidět. Dařilo se mu to až tak, že zuřící, chcípající a ve smrtelné křeči kopající „deep state“ v čele s těmi viditelnými a v pozadí s těmi neviditelnými musel vymyslet kolosální podvod v amerických dějinách, který se nakonec stane jejich hrobem.

 

Zdroj: https://narodnidomobrana.cz/clanky/blahoprejeme-donaldu-trumpovi-ke-znovuzvoleni/

https://www.epochtimes.cz/2020/11/27/byvala-prokuratorka-powellova-podava-zalobu-za-masivni-volebni-podvod-ve-statu-georgie/

https://www.protiproud.cz/politika/5474-udalosti-v-usa-speji-k-sokujicimu-rozuzleni-trump-si-je-jist-vitezstvim-dukazy-o-kolosalnim-zfalsovani-voleb-jsou-na-ceste-k-federalnimu-soudu-divotvorny-system-dominion-z-toho-se-uz-media-nevylzou.htm

 

Sdílet.

O autorovi

admin