Včera 19.11.2020 jednala Sněmovna o prodloužení nouzového stavu. Samozřejmě, že s tímto aktem je spojena velká řada dalších souvisejících opatření, nařízení a zákazů tak, jak je známe doposud. Sněmovna prodloužení nouzového stavu sice schválila, byť „jen” do 12.12. namísto původně požadovaného data 20.12., ale v průběhu jednání se objevily i takové příspěvky poslanců, za které můžeme v tomto případě poslance Mariana Bojka, původně zvoleného za SPD, nyní nezařazeného, pochválit a poděkovat mu za to, že tato slova zazněla na půdě Poslanecké sněmovny PČR.

 

Veřejnost a jednotlivci by si měli pamatovat a dobře monitorovat, kdo a jak vykonává na půdě Parlamentu zastupitelskou činnost a jak, coby prodloužená ruka národa, hájí ve Sněmovně zájmy lidu této země. Až přijde čas, bude třeba jasně a srozumitelně oddělit zrno od plev a předat každému jeho účet, takový, jaký si za peníze daňových poplatníků zasloužil. Lži, podvody a pohrdání lidem této země nelze odpouštět! Marian Bojko včera obstál, nyní je otázkou, jak k podobně pozitivnímu myšlení přivést většinu zákonodárců. Na pozdní „obraty” již pak nelze brát zřetel…

 

 

Projev poslance Mariana BOJKA

Zvukový záznam: https://www.psp.cz/eknih/2017ps/audio/2020/11/19/2020111911281142.mp3

 

 

Další poslanci hlasovali PROTI prodloužení nouzového stavu, avšak systém jejich hlas překlopil z hlasu PROTI na hlas PRO.

 

 

Sdílet.

O autorovi

admin