Proslov představitele rady Národní domobrany pplk. v.z. MUDr. Marka Obrtela, který přednesl na demonstraci “SPOLEČNĚ ZA VYSTOUPENÍ Z EU” nejen“ konané dne 17. září 2016 v Praze na Václavském náměstí. Představitelé rady Národní domobrany byli pozváni organizátorem této akce, spolkem Za naši kulturu a bezpečnou zem Lucie Haškové.

„Vážení přítomní, dámy a pánové!

Na úvod mi dovolte, abych z účasti na dnešní akci omluvil naši kolegyni, členku rady Národní domobrany, Nelu Liskovou, která se nemůže zúčastnit z důvodu nemoci, která ji postihla krátce po návratu z Doněcké lidové republiky, kde řešila problematiku spojenou s fungováním nově vytvořeného Zastupitelského centra DNR v ČR. Jak jistě víte, tento její počin způsobil v České republice velký rozruch, jistými kruhy je nazýván zločinem a Nelu za něj chtěli dokonce trestně a nebo alespoň (jak uvedl pravdoláskařský demagog a zaprodanec bruselsko–washingtonské kliky Jaromír Štětina) politicky stíhat, my ji však za tuto její aktivitu děkujeme a jako rada Národní domobrany ji v jejím úsilí podporujeme.

Domobrana je eposem o obrovské občanské odpovědnosti! Toto je citát, který jsem jako jeden z mála ve svém životě vymyslel. Ale nejen to, já se jej stále pevně držím a co víc, bezmezně mu věřím! Sešli jsme se dnes tady, abychom demonstrovali sílu národa. Abychom sjednotili národní síly, které se čestně a nezištně staví na obranu míru, prosperity, svobody a nezávislosti, suverenity a zajištěného bezpečí naší vlasti. Abychom zahodili a zapomněli nesmysly, kterými se často zaobíráme a které nás rozdělují a ničí.
V nadstranickosti a veřejné apolitičnosti je síla! Nezištně a čestně prosazovat vlastenectví, identitu svého národa, jehož hodnoty jsme připraveni bránit, třeba i se zbraní v ruce, bude-li to nezbytné. O tom je Národní domobrana, o tom jsou její principy a zásady. Každý jednotlivec, tedy domobranec, tedy občan České republiky, vlastenec, nese svůj díl odpovědnosti za osud svého národa a jeho budoucnost.

PROTO jsme dnes tady. PROTO neváháme ani minutu dát všanc svůj volný čas, své soukromí, své osobní bezpečí a klid, jakož i nemalé náklady, které každý dobrovolně neseme pro dobro národa. Pro osud našich dětí, naší vlasti a nás všech.

Nechceme válku! Chceme v míru vychovávat své děti a vnuky! Nechceme NATO, zločineckou mašinérii, která připravila o život miliony lidí a nyní usiluje o životy našich synů s dcer, kteří mají zemřít na ruské frontě pro zvrhlé mocenské zájmy třinácti satanských dynastií! Nechceme Evropskou unii, která není schopna zajistit základní práva a svobody svým občanům, suverenitu svým státům a chystá genocidu Evropanů ve službách americko–sionistické kriminální finanční oligarchie!

Chceme přímou demokracii a neutralitu států střední a východní Evropy! Chceme právo na pravdivé informace a objektivní názory prezentované veřejnými sdělovacími prostředky! Odmítáme islamizaci naší vlasti se všemi jejími důsledky. Odmítáme multikulturalismus, juvenilní justici, LGBT technologie a další zvrhlé takzvané „evropské hodnoty“!

Jako národní domobranci jsme připraveni jeden každý a všichni společně dostát své obrovské občanské odpovědnosti a svou domovinu si ubránit!

V minulosti jsme řekli a předpověděli mnoho věcí, za které se nám ostatní smáli a dělali z nás rasisty, fašisty, xenofoby a extremisty. Ty věci se ale do důsledku naplnily a dnes o nich mluví mnohé politické reprezentace nejen států EU. Proto Vás prosím, nesmějte se vlastní budoucnosti, zapojte svůj rozum, buďte bdělí, myslete a připojte se k nám.

Jedině společně svou domovinu ubráníme!”

Sdílet.

O autorovi

Marek Obrtel