Je tomu více než tři roky, co jsem se ve svém otevřeném dopise ministru obrany vzdal všech válečných vyznamenání, která mi byla udělena za účast v misích Severoatlantické aliance, přičemž jsem tuto organizaci nazval zločineckou a mnoha příklady to doložil.

Spousta politiků a novinářů, ale i určité skupiny obyčejných lidí mne za to tenkrát odsuzovaly a pokládaly téměř za šílence, proruského agenta, extremistu nebo dokonce zrádce našich takzvaných „spojenců“ v NATO….
A to i přesto, že jsem ke svým názorům dospěl právě a zejména několikaletou službou vojáka ve vysokých armádních funkcích v rámci NATO…

Dnes tu demonstrujeme nevoli občanů se zásahem USA, FR a GB proti Sýrii a vlastně také nesouhlas s celkovým přístupem zejména USA, FR a GB a jejich vazalů k takzvanému řešení syrského problému.
A musíme si tedy uvědomit, že zde demonstrujeme proti dalšímu z několika mezinárodních zločinů, které stačila Severoatlantická aliance nebo její jednotlivé členské země spáchat od toho okamžiku, kdy jsem jí nazval zločineckou….
Proti mezinárodnímu zločinu agrese jednoho a více suverénních států proti jinému suverénnímu státu, který se, a to podtrhuji, ničím proti nikomu neprovinil !!! Nikoho nenapadl, nečinil si žádné nároky na území nebo majetek, nevnucoval nikomu svou vůli, nebo zvůli ??? Jak je tomu často na té druhé straně !!! Syrský lid si za svého prezidenta legitimně a demokraticky zvolil Bašára al-Assada, který však stojí v cestě plánům kriminální finanční oligarchie globalistů v čele se Spojenými státy a dominantními mocnostmi Evropské unie.

Takovýmto praktikám je třeba říci své rozhodné NE !!! Je třeba poukázat na vylhané záminky k agresi proti Sýrii (stejně jako kdysi proti Iráku či Afghánistánu, proti Libyi a proti Srbsku a mnoha jiným), je třeba poukázat na lživou mediální kampaň globalistické mediokracie, je třeba poukázat na všechno to zlo, spáchané ISIL, který si Spojené státy vyrobily a zafinancovaly právě pro boj s Bašárem Asadem, stejně jako kdysi Al-Káidu či Tálibán….

Je třeba však zejména, a to podtrhuji a o to prosím všechny slušné a rozumné lidi a občany naší vlasti, je třeba ZAČÍT MYSLET !!!
Když nám mainstream a lektoři války předkládají své takzvané důkazy o vině či nevině toho či onoho, o takzvaných porušeních lidských práv či mezinárodních úmluv, vytvářejí ty nejpřesvědčivější teorie o tom, jak a kým byly provedeny útoky chemickými zbraněmi v Sýrii, jak byli otráveni Skripalovi, kdo a jak sestřelil civilní let MH-17, kdo zabil Němcova nebo Kuciaka, kdo chce rozpoutat válku a mnoho jiných, buďme bdělí !!! Nebuďme slepí a hluší, zapojme rozum, chtějme znát pravdu a ptejme se: „ Cui bono? Či Cui prodest?“ Komu může taková či onaká akce prospět a čím? Když začneme myslet a dáme si souvislosti dohromady, dospějeme k vysoce pravděpodobným závěrům a budeme schopni argumentovat, a společně pak jako lidé, jako občané naší krásné vlasti a ostatních nejen středoevropských zemí čelit i takovým zvěrstvům, jako je zločinecká agrese proti Sýrii a jejím obyvatelům nebo hrozící rozpoutání války v Evropě…
Tak jako jsem já osobně kdysi dokázal odhalit pravou podstatu Severoatlantické aliance NATO, když jsem ji nazval zločineckou.

Sdílet.

O autorovi

Marek Obrtel