Představitel rady Národní domobrany František Krejča o obludných protinárodních plánech bruselských psychopatů a jejich loutkovodičů.

„Před nedávnem oznámila Evropská komise, že chce, aby vybrané státy Afriky a Blízkého Východu bránily „spontánní“ migraci svých obyvatel do Evropy tím, že budou provádět migraci „řízenou“. Za to jim EK dá miliardy euro. Jinými slovy – do téhle doby migranti od vás k nám chodili tak říkajíc načerno, ale teď nám budete migranty posílat oficiálně a my vám za to budeme platit. Až přespříliš z toho vysvítá záměr elit EU vyvolat migrační vlnu z těchto zemí tak, že se s nimi zahájí rozhovory o možnosti takovou vlnu vytvořit.

Jinými slovy – dejte vaše obyvatelstvo do pohybu, my to zaplatíme. Jde o tzv. „pozitivní pobídky pro omezení migračního pohybu“. Přesto ovšem více jak sto humanitárních organizací vyzvalo ke zrušení těchto plánů, protože „brzdí migraci za cenu ztráty evropské důvěryhodnosti a za cenu ohrožení obrany základních evropských hodnot a za cenu ohrožení lidských práv“ (myšlena jsou samozřejmě lidská práva migrantů, nikoli Evropanů). Takže ani „řízená“ migrace není vhodná. Migrační vlna má jít do Evropy bez jakékoli kontroly a regulace. Evropa se má migrantům otevřít dokořán, protože jinak přestane pro ně být důvěryhodná a ohrozí vlastní, evropské hodnoty. Pro nás v ČR je tohle důvěrně známé! Vždyť už jsme mnohokrát slyšeli hlasy hřejivě proteplených bojovníků za Evropu hodnotnější kázat o tom, co to jsou evropské hodnoty.

Se svojí troškou do mlýna přišel také Evropský soudní dvůr. Rozhodl, že členské státy EU nesmí zadržet migranty, kteří nelegálně vstoupí na jejich území. Navíc nesmí být zadržováni v detenčních zařízeních a mohou se volně pohybovat. Pouze v případě takových deliktů, jako je vražda, je možné migranta zadržet až na osmnáct měsíců. Během té doby se jistě nějaká lidskoprávní organizace dotyčného nešťastníka zastane, dosáhne jeho propuštění a pak ho už vůbec není možné vyhostit, protože k tomu může dojít jedině na základě migrantova dobrovolného souhlas – tak praví Evropský soudní dvůr. To vysvětluje případy zdánlivě nepochopitelných vražd, kterých se migranti dopouštějí. Nezáleží jim na tom, koho zabijí; oni jenom chtějí mít jistotu oněch 18 měsíců v klidu a bezpečí. A to snad musí pochopit, uznat a přijmout každý, že!?

A ještě malá perlička: pro migranty, kteří míří do Evropy z Lybie přes Středozemní moře je zavedena webová stránka s telefonními čísly a pokyny, aby si hned po vyplutí od afrických břehů přivolali záchrannou misi. Ta má za úkol odvézt je do Evropy. Současně s tím si mají zavolat humanitární organizaci, která bude záchrannou akci kontrolovat. Pokud nebudou zachráněni a převezeni na evropské pobřeží dostatečně rychle, vytvoří dotyčná humanitární organizace příslušný tlak na politiky a média.

Svůj úkol splnila také naše vláda, když odmítla návrh poslanců na ochranu hranic před ilegální migrací. Ve zdůvodnění se praví: Vláda zásadně nesouhlasí s návrhem na kriminalizaci překročení státní hranice cizincem. Nesouhlasí ani s vyhoštěním cizince, který se dopustí trestného činu; ani jemu nesmí být azyl odmítnut.

Nikdo soudný snad už nemůže pochybovat o tom, že také u nás budou migranti v množství, se kterým se v plánech elit počítá. Za připomenutí stojí, že min. vnitra ke konci loňského roku objednalo tisk 150 tisíc dokladů a potřebné milióny na tento účel vláda uvolnila okamžitě. A dále – při rozpočtu přislíbených dotací z EU na přijímání migrantů pro nejbližší dva roky, se dojde k výslednému počtu cca 200 tisíc. Ty statisíce k nám v brzké době dorazí. Vláda se sice snaží tvářit se, že přidělená množství odmítne, ale samozřejmě to dopadne tak, jako v případě se zbraněmi – nejprve se udělá divadýlko pro občany a pak vláda požadavek EU poslušně přijme a prosadí.

Budeme tady mít desetitisíce a statisíce migrantů, budeme odzbrojeni a budeme mít ruce svázané nově přijímanými zákony o boji proti nenávisti, rasismu, antiislamismu, antisemitismu. Mít právo být sám sebou a ve své zemi žít svým způsobem? Ctít vlastní tradice a hodnoty?! Cítit se bezpečně ve vlastním době a nebát o svoje děti!? Co bychom my, zaostalí čecháčkové vlastně chtěli?! Vždyť ani neumíme být vděčni skutečným humanistům a ochráncům svobody a demokracie, že se snaží pozdvihnout nás na evropskou úroveň, na kterou my ale prostě nemáme!

Na manifestacích pokřikují „vítači a přijímatelé“, že nechtějí násilí a nenávist, že nechtějí novou genocidu a že chtějí barevný svět. Lze s nimi souhlasit – ani odpůrci migrace nechtějí násilí, nenávist, genocidu. A způsob, jak tohoto cíle dosáhnout, je opravdu jednoduchý – nepřijímat žádné migranty, nevytvářet etnické menšiny, zabránit příchodu cizích kultur. Kde nejsou různorodé skupiny obyvatel, tam nemůže vzniknout napětí mezi rasami nebo mezi etniky. A požadavek barevného světa? Kdo ho chce, může za ním jít – do Asie, do Afriky. Odpůrci migrace také chtějí barevný svět, ale ne tady! Tady jsou české Čechy a takové musejí zůstat!

Migrace se prý dává do pohybu nejen kvůli válkám, které v Africe a v Asii rozpoutaly USA a jejich západoevropští vazalové, ale také kvůli vysychání zemí, devastaci půdy a přelidnění. To by ovšem znamenalo, že se svět začíná podobat lodi, která se potápí a ze které se lidé naloďují na záchranné čluny. Každý člun je plně obsazen a pokud do něj chce ještě někdo vlézt, může člun potopit se všemi, kteří na něm jsou. Proto musí být odehnán nebo musí být dokonce eliminován – v zájmu zachování životů těch na člunu. Pokud chce někdo dotyčného nešťastníka do člunu usadit, musí mu přenechat svoje místo. Evropské země, včetně té naší, jsou jako ty záchranné čluny. Pokud tedy „vítači a přijímatelé“ chtějí, abychom přijímali migranty, musí být schopni přenechat jim svoje místo. Kus za kus. A bude to vlastně i v souladu s jejich požadavky – mohou pak jít do barevných světů a tam navíc ještě budou moci být užiteční a pomáhat místním. Takže, alespoň částečné řešení krize by tady bylo. A je tak prosté.”

Sdílet.

O autorovi

František Krejča