NÁRODNÍ DOMOBRANA K 31. ČERVENCI 2016 je prostřednictvím individuálních domobranců a skupin zastoupena v 695 obcích (851 unikátních PSČ – městských částí nebo čtvrtí), 76 okresech a 14 krajích České republiky. Domobranci Národní domobrany jsou nyní přítomni v cca 13,62% unikátních PSČ České republiky.  Domobranci i zájemci z řad veřejnosti mají možnost některé skupiny zkontaktovat přímo. Mapa obsahuje 92 skupin v 75 obcích (36% nárůst oproti naposledy zveřejněnému stavu), které nám se zveřejněním kontaktních údajů udělily svůj souhlas. Upozorňujeme, že některé skupiny se veřejně prezentovat nechtějí nebo nové domobrance nepřijímají.

Nově přicházející domobranci Národní domobrany navazují kontakty s domobranci stávajícími a na základě doporučení Rady formují nové skupiny ve svých obcích a oblastech. Propojování nově příchozích domobranců s těmi stávajícími probíhá vždy 1. a 15. dne v měsíci. Dne 1. srpna 2016 byl odeslán 11. propojovací e-mail, 12. propojovací e-mail bude odeslán 15. srpna 2016.

Na Národní domobranu se průběžně obrací mnoho občanů se svými dotazy a podněty. Národní domobraně vyjadřují sympatie a podporu občané všech věkových kategorií a profesí. K Národní domobraně se hlásí bývalí vojáci, policisté, dobrovolní hasiči, záchranáři, učitelé, dělníci, podnikatelé, členové sportovních a vlasteneckých spolků. Každý domobranec je připraven bránit domovinu a my jim za jejich aktivní a rozhodný postoj děkujeme!

Mezi domobranci Národní domobrany je k 31. červenci 2016 celkem 87,8% mužů a 12,2% žen. Zastoupení jednotlivých věkových skupin se mění jen málo a odpovídá celosvětovému trendu (zájmu o domobraneckou činnost).

Každé pondělí odesíláme rukávové nášivky Národní domobrany, které by si měli opatřit všichni domobranci Národní domobranci! Chcete-li se podívat, jak se nášivky Národní domobrany vyrábějí, máte možnost shlédnout video z výroby na našem YouTube kanálu (https://www.youtube.com/watch?v=ZbQyS29WLso).

Sledujte naše stránky, kde budou průběžně zveřejňovány důležité informace. Máte-li konkrétní dotaz nebo připomínku, nejdříve si pozorně přečtěte Brožuru Národní domobrany a pokud v ní nenajdete odpověď na svoje otázky, kontaktujte prosím Infocentrum Národní domobrany na info@domobrana.org a dejte nám čas na zodpovězení dotazů – dostáváme jich opravdu mnoho.

Více o Národní domobraně se dozvíte zde:
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
www.narodni domobrana.cz
www.facebook.com/narodnidomobrana
www.vk.com/narodnidomobrana

Sdílet.

O autorovi

admin